ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρόγραμμα ανασυγκρότησης ή οργανωμένο έγκλημα;

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Β. Εύβοια Το Σχέδιο – ΜΕΡΟΣ Α΄» που προβλήθηκε στο Youtube σχεδόν έναν χρόνο μετά τις καταστροφικές φωτιές της Β. Εύβοιας όπου έκαψαν περισσότερα από 520.000 στρέμματα γης, αποκαλύπτεται μέσω μαρτυριών των κατοίκων και ντοκουμέντων ότι το Πυροσβεστικό Σώμα ήταν αμέτοχο καθώς είχε εντολές διάσωσης και όχι κατάσβεσης. Όποια χωριά μείνανε ανέπαφα το οφείλουν στους ίδιους τους πολίτες που με ζήλο προσπάθησαν να προστατέψουν τα χωριά και το δάσος, στις ξένες πυροσβεστικές μονάδες αλλά και  στην ανυπακοή ελάχιστων πυροσβεστών του Ελληνικού Σώματος που τιμωρήθηκαν, μετά από αυτήν τους την ενέργεια.

ΦΕΚ 99/16-6-1992

Και ενώ πλησιάζει το τέλος του ντοκιμαντέρ και έχεις βιώσει όλο το οδοιπορικό της παραμέλησης των κατοίκων από το ίδιο το κράτος, στο τέλος του βίντεο παρουσιάζεται το τρέιλερ του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ «Πάρτυ Συνεργειών – ΜΕΡΟΣ Β΄» που ακόμη δεν έχει προβληθεί. Εκεί αποκαλύπτεται ότι με την τακτική που εφάρμοσε το Κράτος θα γίνει αποψίλωση των δέντρων χωρίς η ζημιά να μπορεί να καταλογισθεί σε  συγκεκριμένο πρόσωπο ή οργανισμό.
Σε εξαγγελία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στις 10/08/21 ανακοινώνεται η δημιουργία Ανασύστασης Επιτροπής Ανασυγκρότησης με επικεφαλή της ομάδας τον Σταύρο Μπένο ιδρυτή του Σωματείου Διαζώματος.
Με μία επίσκεψη στην σελίδα του συγκεκριμένου σωματείου και πατώντας πάνω στο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας παρατηρούμε το πιο κάτω εικονογραφημένο σχέδιο ανάπτυξης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Β.ΕΥΒΟΙΑΣ

Αν επιχειρήσεις να καταχωρήσεις στον υπολογιστή σου την φωτογραφία τότε μπορείς να δεις ότι η πιο πάνω φωτογραφία έχει όνομα CIRCLES_MAXIMOU_KATHETES_final-1200x690 και η καταχώρηση της έγινε στην σελίδα του σωματείου στις 14/08/2021.

Άξιον απορίας είναι πώς γίνεται αυτό το έτοιμο πλέον πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας να καταχωρήθηκε στις 14/08/2021 όταν στις 12/08/21 ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει ότι την επόμενη Τετάρτη δηλαδή στις 18/08/21 θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τον Σταύρο Μπένο για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες και όταν στις 13/08/21 έσβησε η κεντρική φωτιά; Πότε δημιουργήθηκε αυτό το πρόγραμμα και από ποιους;
Όποια όμως και να είναι η απάντηση του β’ μέρους του ντοκιμαντέρ το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πολιτεία για άλλη μία φορά δεν φρόντισε τους πολίτες της ως όφειλε.  
Τα γεγονότα δύο. Τεράστια οικολογική καταστροφή που σημειώθηκε και ότι οι Έλληνες Πολίτες δείξανε για άλλη μια φορά ότι στα δύσκολα ενώνονται και πετυχαίνουνε θαύματα (άξια θαυμασμού) ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Ήρθε λοιπόν ο καιρός, στις αντίξοες εποχές που ζούμε, οι Έλληνες Πολίτες να ενωθούμε. Να ενωθούμε κάτω από έναν Πολιτικό Φορέα που θα φέρει για τον Πολίτη. Μία Πολιτεία που θα διοικείται από τους καλύτερους των Πολιτών καθώς θα έχουν εκλεγεί από τους ίδιους τους Πολίτες. Κανένας δεν μπορεί να ορίζει άτομα σε θεσμικές θέσεις κλειδιά. Μόνο οι Πολίτες μπορούν να γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής τους κοινωνίας και μόνο οι αξιότεροι εξ αυτών μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τον τόπο μας.
Με την ένωση μας συμβάλουμε στην δημιουργία μίας Πολιτείας που πραγματικά θα φροντίζει τους Πολίτες,  μίας κοινωνίας που θα άρχετε από ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που θα ισχύουν για όλους…
Μιας πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Mιάς ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Επιμέλεια Σύνταξη:Ειρήνη Κοκολογιάννη

 

•   ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ   ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

•   ΟΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

•   ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια